Op zoek naar een apple reparatie Arnhem


Telefoon reparatie / donderdag, mei 30th, 2019

Als u op zoek bent naar de beste apple reparatie Arnhem, ga dan even langs PhoneTodayArnhem. Hier repareren wij alle smartphones en andere apparaten.

apple reparatie Arnhem

Apple apparaten

De meeste mensen die langskomen beschikken over een iPhone. Die worden bij ons dus ook het meest gerepareerd. Eigenlijk zijn dit ook wel de makkelijkste toestellen. OP het toestel zie je namelijk alleen maar het scherm. Als er dan in het scherm een barst zit. Dan halen we even het scherm er uit en zetten een nieuwe erin. Ook repareren wij Macbooks van Apple. Werkt uw Macbook helemaal niet meer? Dan hebben wij ook gespecialiseerde medewerkers op gebied van computers die er snel voor zorgen dat uw laptop weer de oude is.

Website

Phone Today heeft een goed werkende website. Op deze website kunt u een afspraak maken en vragen stellen over uw kapotte toestel. De meest voorkomende vragen zijn: Hoe lang duurt het repareren? Hoeveel kost het repareren? Is het mogelijk om direct een nieuw toestel te kopen? Ja, het is ook mogelijk om op onze website direct een nieuw toestel te kopen. Wij verkopen de nieuwste toestellen, maar ook refurbished.